Daiwa Mission CarryAll karpertas

Daiwa Mission CarryAll karpertas

De karpertas Daiwa Missio CarryAll is een mooie grote tas met veel vakjes en vele opbergmogelijkheden. Eenvoudig te gebruiken voor lange sessies, zodat je een heleboel klein materiaal kunt meenemen.

”Een jaar geleden zocht ik een nieuwe tas, waarop ik het advies kreeg om een Daiwa tas te nemen. Toen ik de tas gekocht had bleek hij de ideale oplossing voor mijn kleine tasjes probleem. Alles paste er gewoon in, zonder moeite. Het scheelde mij een heel gesleep met verschillende formaten opbergtasjes. Ik heb er nu zelfs mijn zakken boilies bij in, tijdens de karpersessies. Eerder moest ik daarvoor meerdere keren heen en weer lopen naar de stek en nu doe ik dat gewoon in 1 keer en vergeet ik nooit meet iets. Wel moet ik er dan aan denken om de tas op tijd bij te vullen. Mijn advies is: neem jij ook altijd veel te veel spullen mee naar de waterkant?,  dan is dit de juiste tas voor jou!, aldus Hains van www.karpervisseninnederland.nl.”

 

Een zeer compacte tas met veel externe vakken zodat jij ontzettend veel kan meenemen. Hij heeft gewoon wat de meeste tassen missen en dat is degelijkheid. Ook is zijn kleinere broertje te koop, deze heeft een inhoud van 40L en het prijsverschil bedraagt circa 7 euro.

Product eigenschappen:

  • Twee externe voorvakken
  • Twee externe zijvakken
  • Dubbele ritsen
  • Gevoerde schouderband
  • Gevoerde handvatten
  • Verstevigde bodem
  • Inhoud: 70LTR
  • Artikelnr: DMC2

 

Een kijkje in de hengelsport winkel van Idzenga Hengelsport.  Een compacte, maar zeer goed ingerichte winkel met een ruim assortiment, goede kwaliteit en veel ervaring.

 

Naam product: Daiwa CarryAll 70L  
Leverancier: Daiwa
Richtprijs circa: 64.95 euro
70L variant: https://www.idzengahengelsport.nl/daiwa-mission-carryall-karpertas-70ltr.html
40L variant: https://www.idzengahengelsport.nl/daiwa-mission-carryall-karpertas-40ltr.html