Opendag : 10jarig Jubileum 2019

Opendag : 10jarig Jubileum 2019

Idzenga Hengelsport en Dierenspeciaal bestaat inmiddels alweer 10 jaar! Eigenaar Ids Idzenga is begonnen met een relatief klein assortiment en is inmiddels kwa aanbod flink uitgebreid tot een van de grootste en spraakmakende hengelsport zaken van Friesland, als winkel maar ook als online webshop. Bezoekers van Idzenga Hengelsport zijn zeer tevreden en geven op google en facebook een sterwaardering van 4.8-4.9 van de 5 sterren.

Viering 10jarig Jubileum: 20 april 2019

Idzenga Hengelsport vierde het 10 jarig Jubileum op zaterdag 20 april in de vorm van een opendag. Deze opendag werd voor de vierde jaargang op rij georganiseerd. Dit jaar werd er dan ook extra uitgepakt met zeer hoge kortingen en fantastische aanbiedingen waarbij diverse specialisten aanwezig waren om klanten te voorzien van advies op maat of een gezellig praatje over onze gezamenlijke hobby.

Fokke Visser aanwezig voor Frenkies dobbers

Fokke Visser aanwezig voor Frenkies topdobbers

 

Diverse merken / leveranciers en ervaren sportvissers


Dit jaar hebben we extra groot uitgepakt. Niet alleen met diverse aanbiedingen, maar door de aanwezigheid van diverse merken en leveranciers. Aanwezig waren o.a: Cresta Fishing, Albatros Hengelsport, Frenkies topdobbers, Karpervisseninnederland.nl, Teamleden BFM Baits NL, BE en DE,  Piet Mut it Kwiet (hoge kortingen) en roofvisseninfriesland.nl. 

 

Cresta Fishing

Namens Cresta waren Klaas Mozes en Sjoerd Huizinga aanwezig.

Sjoerd links, Klaas rechts

 

Klaas Mozes is een bekende wedstrijdvisser in Friesland met de nodige ervaring en kennis. Tevens is hij recent wedstrijdcoach geworden bij Federatie Fryslan met als doel om talent in de regio in kaart brengen en vervolgens te begeleiden. Sjoerd Huizinga is vertegenwoordiger bij Spro/Cresta en is fanatiek wedstrijdvisser. Sjoerd weet elk detail van elk product. Ze presenteerden diverse witvis-gerelateerde artikelen en systemen.

Cresta: Specialist op het gebied van witvis

 

Vaste stokken

 

Feederhengels 

 

Molens...en nog veel meer

 

BFM Baits: Lancering Krill Twist


Een groot deel van het team van BFM Baits Nederland en België en voor het eerst dit jaar Duitsland waren aanwezig, waarbij de nieuwe Krill Twist boilie deze dag gelanceerd werd.

 

 

Nieuw: Krill Twist 

Een boilie in het hogere segment, de Twist Range. Een boilie die naast onze zoete-range een mooie aanvulling is aan het assortiment van BFM Baits. 

Diverse karpervissers waren deze dag aanwezig om te profiteren van de zogenaamde Bucket-Deal aanbieding en om de boilie-voorraad aan te vullen voor het komende seizoen.

 

 

BFM Baits is inmiddels aardig uitgebreid in boilie assortiment

 

Ook nieuw in het assortiment zijn de Mixed Wafters

 

Albatros Hengelsport 

Namens Albatros Hengelsport was vertegenwoordiger Rob Vledder aanwezig.  Albatros levert naast Albatros zelf ook merken zoals Soul, Rig Solutions, Hester kunstaas en nog vele andere merken.  De producten aanwezig waren zeer scherp geprijsd!

 

Mooi assortiment Soul

Voor het opslaan van karper onderlijnen en rigs

 

 

Piet mut it Kwiet: Hoge kortingen

Net als vorig jaar was er de kortingshoek. Piet Topma stond er namens Idzenga Hengelsport en gaf kortingen tot maar liefst 50%! Als aanvulling daarom waren er vele hengels in de aanbieding die eruit gingen tegen weggeefprijzen. 

Piet Topma namens Idzenga Hengelsport

 

Kortingggg...

Nog meer korting.....

En nog meer korting...

 

Nieuw in het assortiment: Korda

Sinds kort heeft Idzenga Hengelsport het merk Korda toegevoegd aan zijn assortiment. Korda een prachtige range aan innovatieve producten gerelateerd aan karper. Diverse karpervissers kwamen deze producten bewonderen. Zo was bijvoorbeeld de nieuwe Korda Tacklebox al snel uitverkocht! Korda tackleboxen

 

Het welbekende Korda Goo

 

En nog heel veel kleinmateriaal..

 

Workshop karper onderlijnen knopen

Verder waren de teamleden van Karpervissen in Nederland.nl aanwezig voor een workshop "Maak je eigen rig". Uiteraard waren ze ook aanwezig om klanten te voorzien van advies en hun ervaringen met ze te delen.

Workshop: Zelf je eigen rig knopen

 

Kant en klaar kopen kan natuurlijk ook!

 

Roofvissen in Friesland

Willen Zijlstra, een welbekende roofvisser was aanwezig voor de roofvissers onder ons.  Willem vist graag met de boot met de fireball, volgens hem een van de effectiefste manieren van vissen op roofvis. Ook vist hij graag op doodaas met de dobber in de winter 

Willem zijn favoriet

 

 

BFM Teamlid Frank

 

Tevreden gezichten

Vele tevreden gezichten van enthousiaste bezoekers hebben deze dag doen slagen. Wij vonden het erg gezellig dat jullie even langskwamen.

Dank aan de vrijwilligers

 

Een dankwoord aan alle vrijwilligers die hebben meegeholpen aan de opendag!!. Wordt zeer gewaardeerd. Namens Idzenga Hengelsport!

Tot volgend jaar!

 

Door: Bert Altena