Korda Goo - Bait Smoke Supreme - Almond

Levertijd: 1-2 werkdagen

Korda Goo

Goo werd in het begin door een groep karpervissers argwanend aangekeken. De felle kleur van deze vloeibare attractors was voor sommigen wellicht anders dan zij gewend waren. Maar juist die felle kleur maakt dat deze Zuid Afrikaanse attractor zo goed is. Het is anders dan elk andere soak, dip of glug die op de markt verkrijgbaar zijn.

 

Korda Goo Supreme Bait Smoke

  • Smaak/type: Almond
  • Inhoud: 115ml

Klik hier voor meer varianten

 

De perfecte combinatie

Door een combinatie van geuren, smaken, kleur en diverse andere attractieve ingrediënten in een liquid te combineren kan Korda met recht spreken dat de Goo Smoke echt compleet is. Mede door het succes van diverse vissers en bewijzen van de onderwaterbeelden duurde het niet lang voordat de groep tevreden gebruikers groeide en de vraag naar andere varianten steeg. 

 

Diverse smaken en varianten

De Supreme varianten zijn uitermate geschikt om je aas in te laten trekken. De Smoke Goo’s zijn daarentegen wat dikker en plakkeriger van structuur en blijven daardoor perfect op de buitenkant van je aas of bijvoorbeeld PVA plakken. Hierdoor zijn ze erg geschikt om snel voor de inworp toe te voegen om zo onderwater snel een attractief spoor achter te laten.

 

Het beste van twee werelden

Mocht je het beste van twee werelden willen combineren, dan is het aan te raden om je haakaas met behulp van een Infuza eerst langdurig in een Supreme Goo te laten soaken. Nadat je aas zich helemaal vol heeft gezogen kan je met de dikkere Goo’s je boilies voorzien van een mooie buitenste laag. Door deze op te laten drogen en het proces meerdere keren te herhalen zal je haakaas voorzien worden van een uiterst attractieve mantel. En geen karper die dat kan laten liggen!

 

Impressie video

 

 

Voor meer info en leverancier:

http://nl.korda.co.uk/karperspullen/goo/goo/Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden! 

✓ Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 75,-
✓ Pakketten worden op di/wo/do/vr/za verzonden
  Wij verzenden ook binnen Europa
Veilig betalen, al meer dan 13 jaar uw betrouwbare hengelsport leverancier
Klanten geven ons een 4,8 van de 5 sterren op Google en 4.9 van de 5 sterren op Facebook

| Jasper 14-04-2019 12:53

De Almond Supreme is wat dunner dan gewone Goo's. Deze gebruik ik voor het haakaas in te trekken. En de andere Goo's om een extra dikke laag om de boilie aan te leggen.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen