Veilig betalen en de betaalmethodes

Al onze betalingen worden verwerkt door Mollie. Dit bedrijf regelt de online betalingen voor webshops. De betalingen die geschieden via Idzenga Hengelsport vinden plaats op een beveiligde pagina. Onze webshop is beveiligd d.m.v https en ssl (veiligheidscertificaat). In de adresbalk vindt u het groene slotje: VEILIG, hieraan kunt u een beveiligde verbinding herkennen.

 

Betalen d.m.v een overboeking: 

Bij vooraf betalen dient u het totaalbedrag van uw bestelling over te maken op Rabo: NL80RABO0116052228 t.n.v Idzenga Hengelsport te Makkum onder vermelding van uw factuurnummer, postcode en huisnummer. Wij verzoeken u vriendelijk het factuurnummer niet te vergeten tijdens uw overboeking. Dit is voor ons een belangrijk gegeven.

Bij betaling vanuit buitenlandse rekeningen is de IBAN code: NL80RABO0116052228. De BIC code van Rabobank Nederland is: RABONL2U. U dient alle kosten in het buitenland voor de overboeking op u te nemen. Dit kunt u aangeven bij uw bank.

 

Betalen met Ideal

Voor klanten die betalen vanaf een bank met iDEAL bieden wij de mogelijkheid om direct na het bestellen met iDEAL de betaling af te ronden. Voor een betaling met iDEAL rekenen wij geen kosten. Ook krijgt u uw bestelling via deze betaalmethode binnen 2 werkdagen in huis. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een link naar de aparte hoog beveiligde betaalomgeving. Daar dient u de aangegeven stappen te volgen.

 

Betalen met CreditCard / Paypal

Ook kunt u nu veilig betalen via CreditCard en Paypal. Uw gegevens worden niet in ons systeem opgeslagen. Na het plaatsen van uw bestelling krijgt u een link naar de aparte hoog beveiligde betaalomgeving. Daar dient u de aangegeven stappen te volgen.

 

Overige, internationale betaalmethodes:

 

BanContact

Bancontact maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en direct bevestigd.

 

Belfius

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten. De informatie zoals begunstigde, bedrag en omschrijving worden vooraf opgegeven wat de kans op mislukte transacties elimineert. Betalingen via Belfius Direct Net zijn gegarandeerd en de status is direct beschikbaar. 

 

Sofort Banking

SOFORT Banking is een populaire betaalmethode in Duitsland en is in totaal in 10 landen beschikbaar. SOFORT is na creditcard de bekendste betaalmethode in Duitsland. 

 

Pinnen of Contact betalen bij het afhalen van uw bestelling

Bij ons kunt u uw bestelling afhalen aan onze afhaalbalie. U kunt zowel contant betalen als betalen met een pinpas. U krijgt van ons een besteloverzicht. Dit overzicht graag uitprinten en meenemen naar ons filiaal. Zodra uw pakketje klaar ligt brengen wij u hiervan op de hoogte!