Verzenden & retourneren

Bestellingen binnen Nederland worden verstuurd via PostNL. Bestellingen buiten Nederland worden verstuurd via PostNL. Alle producten in onze website zijn voorradig mits anders aangegeven. In de meeste gevallen heeft u de producten binnen 1 a 2 werkdagen in huis, het pakket wordt met T&T code verzonden. Mocht een product desondanks niet voorradig zijn, dan zullen wij u hierop per email of telefonisch berichtten zodat u weet dat uw bestelling later wordt afgeleverd. Producten die niet op voorraad zijn hebben een gemiddelde levertijd van 5-7 werkdagen. In geval van een lange levertijd wordt er in overleg naar een (evt.) oplossing gezocht.

U mag ons ten aller tijde bellen of emailen tegen lokaal tarief voor informatie over uw bestelling of extra informatie voordat u een product online gaat bestellen. Onze gegevens vindt u op de contactpagina.

Verzendkosten:
Gratis verzending binnen Nederland v.a. € 75 euro!
Verzendkosten basispakket: € 6,75,-


Verzending naar België v.a. € 9,95,-
Verzending naar Duitsland v.a. € 13,50,-

 

Retourneren

U heeft als consument het (herroeping) recht om producten aan ons te retourneren binnen een termijn van uiterlijk 14 dagen na ontvangst van het pakket. Hierbij mag het product niet zijn uitgepakt mits dit nodig is het te kunnen beoordelen. Tevens mag het product niet gebruikt zijn.

Het product dient met alle toebehoren en het liefst in originele staat en verpakkingingsmateriaal geretourneerd te worden.

Om deze procedure zo goed mogelijk te kunnen laten verlopen verzoeken wij u het contactformulier in te vullen met daarin een evt. reden van retourneren. U ontvangt dan z.s.m. een email met daarin de vervolgstappen. In sommige gevallen zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Zodra de producten door ons zijn ontvangen en goedgekeurd zullen wij het gehele aankoopbedrag inclusief de aan ons betaalde verzendkosten binnen 5 werkdagen naar u overmaken.